Reminder: is jouw website AVG ready?

There are three responses to a piece of design – yes, no, and WOW! Wow is the one to aim for.

Milton Glaser

Nog niet AVG ready?

Geen zorgen, maar wel snel handelen!

Inmiddels is het overgrote deel van de domeinnamen die wij voor onze klanten in beheer hebben AVG proof gemaakt door ons. Dit is een fijne gedachte, want wij willen natuurlijk dat onze klanten en hun websites klaar zijn voor de toekomst. Maar dat niet alléén, organisaties die niet aan de nieuwe wet voor bescherming persoonsgegevens voldoen riskeren namelijk pittige sancties. Dit geldt ook voor je website!

Website nog niet AVG proof? Bezoekers zullen hiervan op de hoogste gesteld worden.

Ondanks dat zien ook wij toch nog een groep klanten die die niet op onze handreikingen zijn in gegaan om de website AVG proof te maken. Tóch is dit van belang, niet alleen om sancties te voorkomen maar ook om de waarde van je website te behouden. Zoekmachines zijn al begonnen met websites die niet AVG proof zijn als “onveilig” te markeren. Bezoekers zullen waarschuwingen krijgen wanneer ze een website bezoeken die niet voldoet aan de nieuwe wet voor bescherming van persoonsgegevens. Dit schaadt het vertrouwen in de organisatie en veel bezoekers zullen je site niet eens bereiken.

Wappstars regelt het alsnog snel voor je.

Niet zeker of je website al AVG proof is? Neem dan direct contact met ons op, we checken het voor je en kunnen snel handelen wanneer de website nog niet voldoet.

Wat we voor je doen.
Wappstars regelt dit onder andere in de vorm van een SSL beveilingscertificaat. Wanneer je deze bij ons afneemt, weet je zeker dat jouw website aan de nieuwe voorwaarden voor beveiliging van persoonsgegevens voldoet. Daarnaast kunnen we een privacyverklaring opstellen die voldoet aan de nieuwe richtlijnen.

Wat als ik besluit om geen gebruik te maken van een SSL beveiligingscertificaat?

  • Google zal jouw site lager indexeren in de zoekresultaten vanwege slechte beveiliging.
  • Foutmeldingen m.b.t. beveiliging in je e-mail.
  • Risico op een boete. (deze kan oplopen tot € 4.500,-).
  • Iedere bezoeker van jouw website zal een foutmelding in de browser gaan zien.

Behoud de waarde van jouw website en regel dus alsnog snel dat deze AVG proof is.
Neem meteen contact op, we helpen je snel verder.

Sorry, no articles yet. ¯\_(ツ)_/¯

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *