Bedrijfsvideo

Content precedes design. Design in the absence of content is not design, it’s decoration.

Jeffrey Zeldman

Bedrijfsvideo's

Met een bedrijfsvideo vertel je jouw verhaal en geef je een goede impressie van jouw bedrijf, product, dienst of organisatie. Benieuwd naar ons werk? Check dan ons Youtube Kanaal

 • Effect

  Impact van bedrijfsvideo’s

  Een bedrijfsvideo is een creatief marketingmiddel en draagt bij aan de toegankelijkheid, gebruikers-ervaring en uitstraling van uw site. Dat niet alléén, bezoekers hebben ook meteen een sterkere connectie met de organisatie.

  Een video geeft een beter beeld dan een tekst of foto, denk bijvoorbeeld aan een sfeerimpressie, demo film of bedrijfspresentatie.

 • Regie

  Bedrijfsvideo’s via Wappstars

  Wappstars heeft veel ervaring met het maken van bedrijfsvideo's. Wij helpen je dan ook graag bij het maken en presenteren van een video.

  Binnen Wappstars hebben we een professionele fotograaf in dienst die ook ervaren is in het maken van bedrijfsvideo’s. Het bewerken volgens jouw wensen wordt vervolgens ook gedaan door Wappstars.

 • Inzetbaarheid

  Een video is breed inzetbaar

  Wanneer we eenmaal een mooie bedrijfsvideo hebben kunnen we deze via verschillende kanalen inzetten om er zoveel mogelijk uit te halen.

  Wappstars weet als geen ander hoe we alles uit een video kunnen halen. Van de manier van produceren tot de vele mogelijkheden van publiceren.

Wij zetten u in de kijker.

Show jezelf en jouw bedrijf, product of organisatie. Wij gaan graag eens in gesprek om een mooie video te produceren. Met beschikking tot de laatste technieken (stabilisatoren, drones en de modernste edit software) maken we er samen iets fraais van!

Meer weten? Neem dan contact op!