AdWords / SEA

What separates design from art is that design is meant to be… functional.

Cameron Moll

Online adverteren.

Google AdWords is een belangrijk onderdeel van de online marketingstrategie. Een goed doordachte AdWords campagne levert nieuwe klanten op. Wappstars heeft de expertise in huis om samen met jou een doelgerichte AdWords campagne te realiseren.

 • Aangenaam

  Eerst moeten we elkaar leren kennen

  Wie ben je? Wat doe je? En voor wie doe je dit? Dit zijn belangrijke vragen bij het opzetten van eenn AdWords campagne. Samen gaan wij deze vragen beantwoorden.

 • Een helder beeld

  Aan de slag

  Wanneer wij samen alle relevante informatie verzameld hebben gaan wij voor jou aan de slag. We weten ondertussen welk doel je met adverteren wil bereiken.

 • Onderzoek

  Eerlijk en realistisch advies

  Een goed doordachte AdWords campagne vraagt om gedegen onderzoek. Onze AdWords specialist duikt in de data. Er wordt onder andere gekeken naar relevante trefwoorden, regio's en de concurrentie. Aan de hand van dit onderzoek geven we advies over een budget.

 • Campagne

  Efficiënt en effectief adverteren

  Wanneer we het onderzoek en het daaruit opgestelde plan met je hebben besproken gaan we de advertenties opmaken. Deze bevatten alle relevante elementen die uit het onderzoek naar voren zijn gekomen.

  Relevantie is het belangrijkste begrip bij een AdWords campagne, hoe relevanter jouw advertenties, des te lager we de kosten kunnen houden.

 • Optimalisatie

  Het kan altijd beter

  Wappstars verzorgt de gehele opzet van de advertenties in Google AdWords en geeft adviezen over waar en wanneer je het beste kunt adverteren. We zullen de lopende campagne monitoren en waar nodig optimaliseren.

  Op deze manier maken we de campagne steeds effectiever en kan deze dienen voor een verdere uitbreiding van jouw online marketing campagne en strategie.

Google Partner

Wist je dat Wappstars een Google Partner Badge heeft? Dit geeft aan dat wij de nodige AdWords-vaardigheden en –expertise in huis hebben.

Neem vrijblijvend contact met ons op.