Website

If you think good design is expensive, you should look at the cost of bad design.

Ralf Speth

Digitaal is het nieuwe normaal

en het begint bij een goed werkende website. Bij Wappstars kun je terecht voor een goed functionerende en gebruiksvriendelijke website. Het maken van websites is één van onze specialisaties. Wij zijn erg bedreven in het maken van gebruiksvriendelijke, creatieve en dynamische websites.

 • Jouw online visitekaartje

  Een goed werkende website

  Jouw digitale aanwezigheid begint bij een website. Mensen gaan ervan uit dat je een website hebt, en het perfect functioneren van deze website is voor hen vanzelfsprekend.

  Want, digitaal is het nieuwe normaal.

 • Volgens de hedendaagse standaard

  Responsive design

  Responsive design betekent dat jouw website zo ontworpen is dat deze op ieder scherm, onafhankelijk van de scherm-verhoudingen, goed functioneert.

  In de afgelopen jaren is de standaard verschoven van desktop naar mobiel. Meer dan de helft van de weergaven van een website zijn namelijk op een mobiel apparaat (tablet of smartphone).

 • Altijd op maat

  Zodat jouw website uitblinkt

  Wappstars ontwikkelt elke website in huis. Dit betekent dat wij geen gebruik maken van standaard templates, want dat kun je zelf ook wel. Toch?

  Er komt tegenwoordig echter een hoop meer kijken bij een website die voldoet aan de hedendaagse standaarden. Daarom kiezen wij voor productie in eigen huis.

  We vertellen er graag over.

Website? Wappstars.

Wij zijn gespecialiseerd in vrijwel alle soorten coderingen en verschillende manieren om te ontwerpen. Door samen te werken en te overleggen, kunnen we de website bouwen die precies aan jouw wensen en verwachtingen voldoet.

Neem vrijblijvend contact op.