Webshops

Great web design without functionality is like a sports car with no engine.

Paul Cookson

Webshops

Bij Wappstars kun je terecht voor de bouw, het onderhoud, het design en de marketing van een webshop. Een webshop is een vertegenwoordiger die 24/7 voor jou aan het werk is.

 • Het grootste gemak

  Webshops zijn niet meer weg te denken

  Wie winkelt er tegenwoordig niet online? Gewoon lekker lui vanaf de bank shop je zo alles wat je nodig hebt, zonder dat je er enige moeite voor hoeft te doen. Ideaal.

  Geen wonder dus dat het aantal webshops in 10 jaar verzesvoudigd is. En niet alleen het aantal webshops stijgt, ook de jaarlijkse online aankopen van consumenten blijven stijgen.

 • Vertrouwen wekken

  Het belang van een goede webshop

  Wanneer men online producten wil verkopen, is een goede webshop van groot belang. Een Professioneel ogende webshop geeft vertrouwen.

  Wappstars kent alle ins- en outs van vertrouwen wekken bij de doelgroep. Keurmerken, reviews en social media zijn enkele grote factoren. Maar ook goede filter- en sorteeropties en een goede navigatie zijn van belang.

 • Een enorme afzetmarkt

  De afzetmarkt vergroten door middel van een webshop

  Met een webshop vergroot je jouw afzetmarkt en maak je de aankoop van bepaalde producten laagdrempeliger. Een webshop is dus van toegevoegde waarde.

  Als je producten aanbiedt die gemakkelijk online verkocht en daarna verzonden kunnen worden, is een webshop essentieel. Maar ook wanneer je diensten of services levert kan een webshop uitkomst bieden.

 • Sales

  De beste vertegenwoordiger

  Wanneer Wappstars een webshop voor je gaat bouwen, wordt er een platform gecreëerd waar consumenten 24/7 productinformatie kunnen krijgen en aankopen kunnen doen.

  Een webshop in combinatie met onze andere online marketing diensten zoals adverteren op social media en Google neemt de rol van jouw beste vertegenwoordiger aan.

Kom eens met ons brainstormen.

Een idee voor een webshop? Een product of dienst online gaan aanbieden en verkopen? Maak eens geheel vrijblijvend een afspraak met ons. We sparren graag met je over ideeën en de mogelijkheden.

Neem contact met ons op.