Over ons

Every designer should strive for two things in design: simplicity and clarity. Great design is born of those two things.

Lindon Leader

Iets over ons

Wappstars staat voor een creatieve, dynamische en innovatieve kijk op marketing. Dit zijn de kernwaarden die wij dagelijks binnen onze organisatie toepassen en begrijpen. Wij zijn niet alleen uitvoerder van jouw marketing wensen maar ook een gesprekspartner waar mee je samen tot betere resultaten kunt komen.

Midden in de markt

De online wereld "leeft" en wij volgen de ontwikkelingen binnen deze wereld op de voet. Met een team dat met beide benen midden in de markt staat zien wij kansen bij elke verandering en spelen wij hier zonder aarzelen op in.

Gecertificeerd Google Partner

Dit betekent dat wij de kennis én de middelen in huis hebben om voorop te lopen op het gebied van online marketing. Als Google Partner ben je namelijk onder andere als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van zoekmachinegigant Google.

Service, altijd en overal

Wij blinken uit in service. Ja we verzorgen Media & Online marketing, maar daar stopt het niet. In een wereld die zo dynamisch is als die van ons realiseren we dat wij voor jou klaar moeten staan. 1 telefoontje is genoeg. Jij vraagt, wij draaien.

De deur staat open

Wij staan open voor elke vraag, groot of klein, complex of simpel, we gaan voor jou aan de slag. Aarzel niet en benader ons, je zult aangenaam verrast zijn door onze aanpak. We spreken je graag eens, de koffie staat klaar.