Fotografie

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.

Steve Jobs

Fotografie online

Professionele fotografie geeft de online bezoeker een goed beeld van de organisatie en/of het product. Bezoekers willen het product graag goed bekijken of hebben interesse in de organisatie. Mensen lezen niet graag, en doen dit in veel gevallen dan ook niet. Zeg het met beeld!

 • Waarom fotografie?

  Meer dan 1000 woorden?

  Om je organisatie of product goed te kunnen promoten, is het belangrijk om het product beeldend goed neer te zetten. Hierbij moet ook een goede balans gevonden worden tussen tekst en beeldmateriaal. Het gezegde gaat dus niet helemaal op. Met passende fotografie kun je ervoor zorgen dat bezoekers van je website meteen geïnteresseerd raken in je organisatie of product.

 • Professioneel

  Een ervaren fotograaf

  Bij Wappstars kun je terecht voor de fotografie van bepaalde onderdelen die je wil tonen op je website. Wij hebben een ervaren fotograaf die de foto’s precies naar jouw wens kan maken. Maar ook voor losse fotografie opdrachten kun je bij Wappstars terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan professionele productfotografie voor je webshop of aan fotografie voor een sfeerimpressie.

 • Criteria

  Niet zomaar een kiekje

  Belangrijk bij het gebruik van afbeeldingen is het bijschrift. Hierdoor is het beeldmateriaal ook zichtbaar voor een zoekmachine. Het bijschrift van afbeeldingen op een website moet voldoen aan: • De afbeeldingen moeten interessant zijn voor je doelgroep en interesse wekken • Zoekwoorden moeten vermeld zijn in het bijschrift • Iedere afbeelding moet een unieke titel hebben

Een vraag naar fotografie?

Met fotografie zijn er honderden mogelijkheden. Wij kijken samen met jou naar wat je voor ogen hebt en wat onze fotograaf kan realiseren. Hierdoor krijg je precies de foto’s die je graag wil zien en passen bij het doel.

Neem vrijblijvend contact met ons op