Hosting

Ideas do not need to be esoteric to be original or exciting.

Paul Rand

Domein en Hosting

Wappstars kan je helpen met het verkrijgen van een goede domeinnaam en/of het hosten van je website.

 • Domeinnaam

  Het zit hem in de naam

  Een goede domeinnaam is het begin van je site. Vaak wordt hier niet genoeg aandacht aan besteed. Toch is het kiezen van een goede domeinnaam van groot belang. Door een goede domeinnaam te kiezen, kun je de online bezoeker al kort vertellen wat hij of zij op dit domein gaat vinden. Daarnaast moet een domeinnaam niet te lang zijn en eenvoudig te spellen zijn.

 • Zoekwoorden

  Stel jouw "domein" veilig

  Ook het gebruik van zoekwoorden en een goede extensie in een domeinnaam is belangrijk. Wappstars kan je helpen met het verkrijgen en afkopen van de juiste domeinnaam. Daarnaast kunnen we je ook helpen met het doorverwijzen van een domeinnaam. Hierbij beheer je een domeinnaam die doorverwijst naar je originele domeinnaam.

 • Website hosting

  Altijd online bereikbaar

  Ook website hosting is een dienst van Wappstars. Wanneer je gebruik maakt van deze dienst wordt Wappstars de beheerder van je website. Wij zorgen er dan voor dat je website toegankelijk is en blijft voor iedereen. Wappstars werkt hiervoor samen met een gerenommeerde partner, waardoor je verzekerd bent dat je website altijd optimaal toegankelijk is voor je gebruikers.

Advies nodig over hosting en een domein?

Ben je op zoek naar een goede domeinnaam of wil je dat je website gehost wordt? Dan ben je bij Wappstars aan het goede adres. Samen gaan wij op zoek naar de perfecte domeinnaam voor jouw website of zorgen we ervoor dat jouw website gehost wordt door ons. Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op