Grafisch Ontwerp

What separates design from art is that design is meant to be… functional.

Cameron Moll

Huisstijlen en logo's

Ook voor huisstijlen en logo's ben je bij Wappstars aan het goede adres. Door ons creatieve team weten wij altijd met een frisse blik de wereld in te kijken en te komen met mooie ontwerpen van deze tijd. Wat voorheen als mooi en vertrouwd werd beschouwd kan vandaag de dag als afstotend worden ervaren.

 • Een eigen stijl

  Huisstijl ontwikkeling

  Een huisstijl is de vormgeving en look & feel van een bedrijf, organisatie, merk, etc. Door middel van een huisstijl kun je herkenning bij de doelgroep creëren, maar je ook onderscheiden van je concurrenten. Vaak wordt het belang van aandacht aan de huisstijl te besteden onderschat. Wappstars heeft de kennis en middelen in huis om de huisstijl direct vertrouwd aan te laten voelen.

 • Logo’s

  Maak het herkenbaar

  Een logo is ‘het gezicht’ van een organisatie, wat de eerste indruk geeft bij je doelgroep. Met een logo én huisstijl maak je indruk en wek je daarnaast (soms onbewust) positieve emoties op. Belangrijke criteria voor een logo zijn dat het logo tijdloos, origineel en simpel is.

 • Mee met de tijd

  Toe aan iets nieuws?

  Wappstars kan je uitstekend helpen bij het ontwerpen van een nieuwe huisstijl of een nieuw logo dat bij deze tijd past. We hebben namelijk een aantal zeer creatieve en innovatieve ontwerpers in ons team die een unieke en herkenbare huisstijl kunnen creëren. Zij werpen een frisse blik op je ideeën en creëren in overleg het perfecte logo en de perfecte huisstijl.

Maak indruk

Een herkenbaar logo en een herkenbare huisstijl die past bij deze tijd dragen enorm bij aan het bekendmaken van je merk. Bij een logo is het van belang dat het boven alle andere logo’s uitspringt en uniek is. Bij het ontwerpen hiervan komt de creativiteit van onze ontwerpers uitstekend tot zijn recht.

Neem contact met ons op