Websites

Een website is tegenwoordig toch wel één van de belangrijkste onderdelen om een geslaagde organisatie te hebben. Zonder een goed werkende, overzichtelijke en unieke website is het als organisatie erg moeilijk om klanten te kunnen werven.

Het is van belang dat uw website naar behoren werkt, er duidelijke informatie op terug te vinden is maar bovenal ook klanten aantrekt. Een goede website is gebruikersvriendelijk en moet een positieve indruk achterlaten bij de bezoekers. Hierbij is het zogeheten “responsive design” een ontwerp manier die het benoemen waard is. Responsive design wil zeggen dat uw website zo ontworpen wordt dat het op alle formaten schermen, er altijd hetzelfde uitziet. De website past zich optimaal aan, aan het formaat van het scherm.

Functionaliteiten website

Er zijn een aantal functionaliteiten die uw website moet hebben.:

Zorg voor een goede navigatie op uw site

 Maak gebruik van conventies

Vermijd overbodige, moeilijke en passieve teksten

Gebruik een duidelijke visuele opmaak voor uw site

Zorg dat de site goed vindbaar is

Gebruiksvriendelijke, creatieve en dynamische websites

Bij Wappstars kunt u terecht voor een goed functionerende en gebruiksvriendelijke website. Het maken van websites is een specialisatie van Wappstars. Wij zijn erg bedreven in het maken van een gebruiksvriendelijke, creatieve en dynamische websites. Wappstars is gespecialiseerd in vrijwel alle soorten coderingen en verschillende manieren om te ontwerpen. In samenwerking met u kunnen wij de perfecte site bouwen.