Social Media

Online marketing en social media kun je bijna niet meer gescheiden houden. Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn, You Tube, Flickr en ga zo maar door. De sociale netwerken zijn tegenwoordig uitgegroeid tot wereldwijde platformen. Hierdoor staat iedereen in contact met elkaar. Als bedrijf zijnde is het eeuwig zonde om deze netwerken niet te gebruiken als onderdeel van uw online marketing. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, maar het is begrijpelijk dat niet iedereen die mogelijkheden kent. Bij Wappstars kennen wij deze mogelijkheden maar al te goed. Met een goede positionering op bepaalde social media, is het mogelijk om veel nieuwe klanten te genereren en ook uw bestaande klanten te kunnen behouden.

Bij Wappstars is het dan ook mogelijk om uw bedrijf volledig te laten zien op bepaalde social media, zonder dat u er veel aan hoeft te doen. Wij zetten een complete campagne voor u op en zullen ook uw profielen beheren en updaten. Zo bent u als organisatie volledig online te vinden, zonder er bij stil te staan.

Social media integreren op uw website:

Hiermee kunt u de gebruiker zichzelf laten identificeren. Daarnaast is het mogelijk dat uw bezoeker informatie deelt over zijn vriendennetwerk en interessegebieden. Dit is een goed middel om de mond-tot-mond reclame, personalisatie van de website en de sales te verhogen.

Social media integreren of inzetten bij online marketing? Wappstars helpt u hierbij.