Mobiele Apps

De mobiele App: Apps draaien op o.a. smartphones en tablets en zijn niet meer weg te denken uit de maatschappij. Een mobiele app vergroot de functionaliteit van een smartphone of tablet. Ze zijn vaak een gebruiksvriendelijke oplossing of ter uitbreiding van de website. Met een mobiele app kunt u bijvoorbeeld internetbankieren, spelletjes spelen of producten bestellen. Zo kunt u met uw bedrijf bepaalde producten of diensten beschikbaar stellen via een mobiele app.


Voor iedere organisatie is een goed toepasbare mobiele app te maken en Wappstars kan u hierbij helpen. We kunnen u helpen met een simpele app, bijvoorbeeld om een menu te tonen. Maar ook voor een uitgebreidere app draaien we onze hand niet om.


Een mobiele app heeft veel mogelijkheden, zoals de mogelijkheid om pushberichten te versturen. Met een pushbericht heeft u als bedrijf de mogelijkheid om iedereen die uw app gebruikt een bericht te sturen. Hierin kunt u bijvoorbeeld een actie mededelen of een last minute korting aankondigen.

Met Wappstars is het allemaal mogelijk. Wij hebben een partner die in samenwerking met onze creatieve mensen en uw wensen de meest uiteenlopende apps kan maken. Bent u benieuwd naar wat een mobiele app voor uw bedrijf kan betekenen? Laat het ons weten en wij helpen u graag met uitzoeken wat voor app bij uw bedrijf past.