Logo’s en huisstijlen

Een huisstijl is de vormgeving en look & feel die een bedrijf hanteert. Hierbij wordt gebruik gemaakt van kleuren en logo’s. Bij een goede huisstijl kunt u herkenning creëren, maar ook onderscheid maken. Bij het hebben van een eigen huisstijl is het belangrijk om deze huisstijl door te trekken in alle bedrijfsuitingen. Denk hierbij aan briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, nieuwsbrieven, maar ook aan uw website.

Een logo is “het gezicht” van uw organisatie, de eerste indruk bij uw doelgroep. Met een logo en huisstijl maakt u indruk en een goed logo wekt positieve reacties op. Belangrijke criteria voor een logo zijn, dat het logo tijdloos, origineel en simpel is.

Logo en huisstijl via Wappstars

Wappstars kan u hier uitstekend bij helpen. Wij hebben een aantal zeer creatieve en innovatie ontwerpers in ons team, die een unieke en creatieve logo en huisstijl creëren voor u. Onze ontwerpers werpen een frisse blik op uw ideeën, waardoor ze in overleg met u de perfecte logo en huisstijl creëren.

Een herkenbare logo en huisstijl dragen vaak enorm bij aan het bekendmaken van uw merk. Bij een logo is het van belang dat het boven alle andere logo’s uitspringt en daar komt de creativiteit van onze ontwerpers uitstekend tot zijn recht.