Fotografie

Om uw organisatie of product goed te kunnen promoten, is het belangrijk om het product ook beeldend goed neer te zetten. Het is van belang om een goede balans te vinden tussen tekst en beeldmateriaal, bijvoorbeeld op uw website. Foto’s prikkelen vaak de gebruiker. U moet echter oppassen niet te veel beeldmateriaal te tonen, en niet alles aan de fantasie van de gebruiker over laten. Met passende fotografie kunt u ervoor zorgen dat de bezoekers van uw website meteen geïnteresseerd raken in uw organisatie of product.

U kunt bij Wappstars terecht voor de fotografie van bepaalde onderdelen die u wilt tonen op uw website. Wij hebben een ervaren fotograaf, die uw afbeeldingen naar uw wens kan maken. Maar ook voor losse fotografie opdrachten kunt u bij Wappstars terecht. Denk hierbij aan productfotografie, bijvoorbeeld voor uw webshop of sfeerimpressie.

Met fotografie zijn er zoveel mogelijkheden. Wij kijken met u naar wat u voor ogen heeft en wat de fotograaf kan realiseren. Hierdoor krijgt u precies de foto’s die u graag wilt zien en passen bij uw website.

Bijschrift foto’s en plaatjes

Belangrijk bij het gebruik van foto’s en plaatjes op uw website is het bijschrift. Hierdoor is ook het beeldmateriaal zichtbaar voor een zoekmachine. Het bijschrift van foto’s of plaatjes op uw website heeft ook een aantal criteria’s:

Interessant voor uw doelgroep

Nieuwsgierigheid wekken

Zoekwoorden vermelden in het bijschrift

Geef niet alle foto’s of plaatjes dezelfde tekst