ADVERTEREN

Adverteren is een vorm van publicatie om uw lezer tot koop over doen te gaan. Het is een ontzettend belangrijk middel om uw organisatie op de kaart te zetten. Wappstars kan u helpen met diverse vormen van adverteren.

ONLINE ADVERTEREN

Vooral online advertenties zijn de laatste jaren sterk in opkomst en kan indrukwekkende resultaten opleveren. Doordat 94% van de huishoudens in Nederland internet heeft en het Internetgebruik blijft groeien, is online adverteren een zeer sterke marketingtool.

Aantal huishoudens met internet in Nederland

94%

VOORDELEN ONLINE ADVERTENTIES

Er zitten vele voordelen aan online advertenties. Een voordeel van online adverteren is, dat deze vorm van advertenties een zeer gerichte manier zijn om te adverteren. Daarbij kunt u met online adverteren een groter publiek bereiken. Doordat er online een veel groter publiek te bereiken is en het vaak ook goedkoper is om een goede advertentie op te zetten, is online adverteren vaak efficiënter dan een advertentie in printversie. Daarnaast kan bij online advertenties het resultaat van uw campagne gemeten worden. Zo kunt u belangrijke informatie over uw doelgroep verzamelen en gebruiken bij uw volgende actie. Andere voordelen van online advertenties zijn de snelheid van inzetbaarheid en de flexibiliteit.

Online adverteren kan op verschillende manieren. Denk hierbij aan:

Zoekmachine marketing

Bijvoorbeeld via Google Adwords. Dit is een van de meest gebruikte manieren om online advertenties te plaatsen. Een goed voorbeeld hiervan is dat u bijvoorbeeld opzoek bent naar “online adverteren”. Deze trefwoorden vult u in bij Google, vervolgens worden de resultaten getoond binnen Google (of een andere zoekmachine), bovenaan de resultaten wordt een website getoond met desbetreffende informatie over “online marketing”.

Facebook advertising

Ook dit is een populaire en succesvolle manier van online adverteren. Het bereik van Facebook is zeer groot, wat u kunt afwegen tegen relatief lage kosten.

Social media marketing

Online adverteren met gebruik van Social Media, bijvoorbeeld LinkedIn, Twitter of Facebook. Hierbij is wel van belang om de juiste media in te schakelen. Bijvoorbeeld LinkedIn bij gebruik van B2B.

EFFICIËNT EN OPTIMAAL BEREIK

Het is van belang dat de juiste manier van online adverteren wordt toegepast. Hierbij kan Wappstars u en uw organisatie helpen. Wij zorgen voor de gehele opzet van uw advertentie, geven adviezen over waar en wanneer u het beste kunt adverteren. Hierdoor wordt uw advertentie zo efficiënt mogelijk ingezet en krijgt het een optimaal bereik.