OVER WAPPSTARS

Wappstars staat voor een creatieve, dynamische en innovatieve kijk op marketing. Dit zijn de kernwaarden die wij dagelijks binnen onze organisatie toepassen en begrijpen. Wij zijn niet alleen uitvoerder van uw marketing wensen maar ook een gesprekspartner waar mee u samen tot betere resultaten kunt komen.

COMPLETE ONLINE MARKETING STRATEGIE

Wappstars biedt u en uw organisatie een complete online marketing strategie. Dit realiseren wij op de volgende manier; samen met u gaan we bekijken wat uw exacte vraag is. Wie is uw doelgroep en wat is de boodschap die u aan uw doelgroep over wil brengen. Zo brengen we samen in kaart wat uw wensen en doelstellingen zijn. Vervolgens zoeken wij naar de meest effectieve en rendabele aanpak om aan uw verwachtingen te voldoen. Wij gaan met u het gesprek aan. Wappstars houdt niet van enkel informeren, onze organisatie hecht veel waarde aan de dialoog met de opdrachtgever.

FUNCTIONEEL ONTWERP

Zodra uw specifieke vraag en wensen zijn vastgelegd gaan wij samen met u kijken naar een functioneel ontwerp. De webdesigners van Wappstars zullen vervolgens de vertaalslag maken naar een visueel concept. Afhankelijk van uw vraag passen wij dit concept vervolgens toe op bijvoorbeeld een website, applicatie of bedrijfsvideo. Ook kunnen wij een complete Social Media strategie verzorgen.

MODERNSTE TECHNIEKEN

Wij volgen de ontwikkelingen binnen onze branche op de voet. Dit resulteert in het gebruik van de meest moderne technieken en innovatieve oplossingen. Wij brengen uw product pas op de markt wanneer het uitvoerig is getest en tot in de laatste details uitgewerkt is.

REALISATIES EN UPDATE

Wanneer wij aan uw vraag voldaan hebben en het project gerealiseerd is zullen er afspraken gemaakt worden over beheer en het updaten van uw product. Het is belangrijk dat uw online marketing product (website, app, etc.) up-to-date blijft. Zowel op inhoudelijk als operationeel vlak. Uw product zal mee bewegen in de continu veranderende wereld van online marketing, zo bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaand en hedendaags product.