Social Media

There are three responses to a piece of design – yes, no, and WOW! Wow is the one to aim for.

Milton Glaser

Social media

In Nederland hebben meer dan 14 miljoen mensen een profiel op één of meerdere social media kanalen. Inmiddels is Social Media zo verweven met online marketing dat het bijna niet meer los van elkaar te zien is. Door het slim inzetten van Social Media kunnen we doelgericht potentiële klanten bereiken met jouw boodschap, en we kunnen de relatie met jouw bestaande klanten onderhouden.

 • Iets met Social Media

  Wat dan?

  Met Social Media kan gebouwd worden aan je merk en naamsbekendheid. Je moet echter wel wat interessants te melden hebben. Voordat je begint met Social Media, is het belangrijk dat er een Social Media strategie opgesteld wordt. Om ook daadwerkelijk de mensen te bereiken die je wilt bereiken, met de boodschap die voor hen interessant is.

 • Een video

  YouTube Advertising

  Wanneer je kiest voor YouTube advertising zal een video campagne actief via YouTube worden gepromoot in Nederland. Hierin wordt een combinatie gemaakt van drie verschillende vormen van YouTube Advertising: TrueView In-Search, TrueView In-Display en TrueView In-Stream.

 • Of in de tijdlijn

  Facebook & Instagram Advertising

  Jouw campagne zal via Facebook & Instagram actief worden gepromoot in Nederland. We kunnen zeer gericht adverteren op Facebook & Instagram. De doelgroep kan volledig naar wensen afgebakend worden. Facebook & Instagram advertenties kunnen op drie plaatsen verschijnen: Desktop News feed, Mobile News feed en in de Right Column Ad.

 • Uitblinken

  Relevant zijn op Facebook & instagram

  Advertenties binnen het nieuwsoverzicht lijken op andere berichten in het nieuwsoverzicht. Deze plaatsingen kunnen een hoge attentiewaarde hebben. Ze moeten echter wel relevant zijn om genoeg getoond te worden. Wanneer de doelgroep goed afgebakend is en we een juiste "Call To Action" in de advertentie hebben, kan een advertentie in het nieuwsoverzicht veel betrokkenheid genereren.

 • Budgetten

  Wat kost dat?

  Een dagelijks budget is het maximale bedrag dat jij per dag aan een advertentie set wil besteden. Als het budget bereikt is, worden de advertenties niet meer vertoond. Een andere optie is het looptijd budget. Gedurende de looptijd van de advertenties bepaal jij een budget over de gehele periode.

Wij helpen je verder

Wil je graag meer doen met social media en social advertising, maar je hebt er de tijd niet voor of je weet niet hoe? Dan ben je bij Wappstars aan het goede adres. Wij nemen je mee in de wereld van social media voor ondernemingen en organisaties. We kunnen een ondersteunende rol spelen, maar wanneer gewenst kunnen we het ook volledig uit handen nemen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.